advertising..

Tumblr Blogger SCM Music Player

Tuesday, 16 August 2011

eh bmi aku normal ke? jom kira...


salam...

diam tak diam dah sparuh bulan kita pose..
kamu orang camna pose penuh lagi ke dah bocor skit.. 

haaa.. bulan pose ni mesti ramai yang mengambil kesempatan
untuk berdiet kn??

bagui latu.. untuk menyihatin diri kn...
korang tahu ke body mass index (bmi) korang brape??

haaaa.. jadi post kali ni yuyul nak share satu application fb
yang tolong kirakan bmi korang.. hahaha
aku punye 19.53.. that means i'm normal... hahak

kamu orang punya berapa??
nak tahu..
klik laa sini ...

selamat mencuba laa.. 




2 comments:

  1. xnak kira..hahaha.. rsanya masih normal..

    ReplyDelete

anda pasti tertarik dengan yang ini

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...